eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-04-04

Tredje bilkraschen denna veckaFör ungefär två månader sedan så byggdes korsningen Fabriksgatan / Gudmunsgatan i Gårda Göteborg om och efter det så har det varit extremt många bilkrascher. Den här veckan har det varit tre stycken. Den som syns på bilden inträffade för mindre än fem minuter sedan och är den tredje den här veckan. Det MÅSTE vara något som är väldigt fel om det kraschar fler bilar efter en ombyggnation av en korsning än vad det gjorde innan.

Visst, låg hastighet och antagligen inga farliga personskador. Men ändå. Dumt är ordet. Undrar vem som är ansvarig för ombyggnationen av den där korsningen? Gör om, gör rätt!!! Jag valde för övrigt att blurra bort registreringsummer och sänkte upplösningen så att inte personerna på bilden ska synas för tydligt.

Och om du är uttråkad så kan du alltid surfa in till The generator blog och titta på några av deras länkar till olika generatorer, t. ex. skitsnacksgeneratorn. En favorit annars är The Mondrian Generator, älskar hans mönster.

2 Comments:

At torsdag, 06 april, 2006, Anonymous Anonym said...

Hur "byggde" man egentligen om korsningen?
...ser nyasfalterad ut

 
At torsdag, 06 april, 2006, Blogger Måns said...

Det som gjordes var att man lade en halvcirkelformad betongbeläggning (skymtar i rött på bilden) så att det markeras att det ska vara huvudled att svägna från fabrikskatan till gudmunsgatan, plus då att det drogs om vita streck också för att markera huvudled. Så mycket mer gjordes inte. Och det är väl antagligen för "trångt" för att bygga en korsning där.

 

Skicka en kommentar

<< Home