eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2008-04-12

Stinis flyttar


Den sjunde maj finns det möjlighet att göra ett besök i den gamla reaktorhallen R1. R1 var sveriges första atomreaktor, numera är lokalen tom och används ibland för utställningar. Föranmälan (på länk enligt tidigare) ska man göra om man vill gå dit.

Lillasyster Stinis hade lite utflyttningskalas innan tysklandsflytten. Det var trevligt.

Bilden på cykeln och Skeppet tog jag mest för att jag går förbi dem varje morgon på väg till jobbet och det var väldigt dimmigt, det var nästan grått på riktigt så bilden passade bäst i helt svartvitt.

Känner att det är lite pollen ute, dags att byta filter i luftrenaren (jepp, den funkar förvånansvärt bra mot pollen!). För övrigt, måste säga en sak, jag vet inte hur många gånger jag hört folk skämta om att just det där med allergi bara är att man nyser och blir lite förkyld. Det är lite värre än så. Man blir helt absurt trött av att vara allergisk, tänk i termer om levande zombie. Och, kombinationen av att alla andra på våren är så fantastiskt pigga och glada medans man själv mest behöver ta det väldigt lugnt och sova är rätt tråkig. Men jag säger som Kjell Höglund: Man vänjer sej, man vänjer sig vid det mesta...

Etiketter: , , ,