eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2008-03-18

Farlig cykling

Med skräckblandad förtjustning ser jag den här videon med cykelbud i New York. Jag undrar hur många cykelbud det dör i den staden varje år pga vårslös cykling. Ändå är det inte utan att man blir lite facinerad över hur de tar sig fram. Att notera är att flera av dem verkar köra med Fixed gear dvs fast utväxling. Det betyder att tramporna alltid rullar på i full fart, finns inget friläge och i utförsbacke så pinnar tramporna på utav bara helsike. Det finns också en porrsida för de som gillar cyklar med fasta växlar, den hittar man på adress fixedgeargallery.com.

Det finns lite bilder från geiger/sync24 i lördags. Tyvärr så stängde baren klockan 00.00 istället för 02.00 som var sagt från början så när vi spelade var det väldigt få kvar, de flesta valde att gå någonstans där man kunde få en öl istället.

Etiketter: , ,

2 Comments:

At fredag, 21 mars, 2008, Anonymous L said...

Herrejistanes! Och jag som tycker det är otrevligt att cykla i Götet. Hoppas de har hjälm... och krockkudde... och flytväst... och skidglasögon... och fallskärm... och yllemamelucker... och skottsäker väst... och... och...

 
At fredag, 21 mars, 2008, Anonymous L said...

Men konstigt. L skulle det ju stå ju.

 

Skicka en kommentar

<< Home