eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-10-09

Mysigt knaster på järntorget göteborg

Puuuuhh! Att arrangera sync24 är roligt, men också otroligt slitsamt. Och, så är det den där frustrationen över att inte hinna vara social, sitta ner och prata med folk utan istället fixa saker likt en stressad iller. På lördagen riggade vi av, byggde om scenen så att den såg ut som förut (den var utbyggd så att de två dansarna skulle ha utrymme att dansa på) och lämnade tillbaka lånade scendelar dit de skulle.

En sak som alltid facinerar lite när man sysslar lite med musik som kanske är snäppet mer experimentell än det som spelas på radio är de kommentarer folk som är ovana vid den kan utbrista i spontant. Under första akten (som faktiskt verkligen sprakade och knastrade ordentligt!) så kom det fram tre personer och krävde att ljudet skulle säknas. Och, det var inte speciellt högt ljud, hade det varit vanlig rock som spelats hade nog folk snarare klagat på lite låg volym. Men som sagt, mysknaster, det kräver uppmärksamhet och antagligen lite inlyssning.

Bildarkivet från sync24 på kulturnatta 2006 är uppdaterat, det återfinns HÄR skriv gärna kommentarer så man får veta vem det är på bilderna! Maskinbatterist postade några bilder på flickr även Sushibrother har tagit riktigt fina bilder.