eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-08-27

Regn och rusk

De här Tektronikxoscilloskopen står inte hemma hos mig utan hemma hos en kompis, tjusigt, eller hur?

Det är stopp i hängrännan och allt vatten sprutar utanför på väggen när det regnar. Får nog ringa fastighetsägaren och säga till att det är dags att rensa. AOL America Online, en stor amerikansk internetoperatör råkade lägga ut information om vad folk hade sökt på i diverse sökmotorer, måste säga att det känns lite facinerande att läsa vad de sökt på men också som om många av sökningarna indikerar att folk inte riktigt förstått vad en sökmotor är eller vad den kan ge svar på när man använder den.
En intressant söktjänst är Länsstyrelsernas karttjänst inte så dumt om man vill kolla en väg eller en översiktskarta, går att få longitud och latitud samt söka på naturreservat eller liknande också.Datorgenererad konst kan ibland vara lite torr eller väldigt just datorgenererad, ett exempel på intressant sådan är de här datorgenererade islamiska mönstrena. Snyggt!

Nu är sommaren visserligen slut för den här gången, men, tills nästa sommar, varför inte köpa en snyggt designad t-tröja på nakenchock.se

1 Comments:

At söndag, 27 augusti, 2006, Blogger Diagnosisten said...

Du är då en aldrig sinande källa av information! Liksom regnvattnet i stupröret svämmar det över alla gränser. Tack för tips om fantastiskt fina t-shirtar!

 

Skicka en kommentar

<< Home