eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-12-11

Rettungswagen HamburgHamburg var kul! Jag undrar i vilket sammanhang ambulansen med döskallen på rycker ut? Bortamatcher när supporters har råkat åka på bäng? Annars var Hamburg schysst. Lite som en korsning av Amsterdam och Berlin på nått sätt. Och, jag förstår fortfarande inte riktigt varför Olle Ljungström döpte sitt band till Reperbahn.

Sitter och gläds lite åt att ha fått tag på biljetter till Bröderna Brothers julshow. Det finns de som påstår att det är studentikost för hela slanten. Jag håller inte med. Däremot är det väldigt roligt, på ett avslappnat sätt, de driver ungefär lika mycket med sig själva som med konventionerna.

För den som inte testat matrisskrivare så finns chansen att göra det via en webkopplad matrisskrivare på webprinter.seiz.ch. Testade att skriva ut länken till bloggen, det fungerade fint.

2 Comments:

At fredag, 15 december, 2006, Blogger Diagnosisten said...

Du verkar hållit dig kring syndens nästen på din resa till Hamburg. Dödskallar och red light district. Hem kom du med en flaska Absinth oxå...

 
At söndag, 21 januari, 2007, Anonymous Anonym said...

reperbahn, då på åtiotalen fanns det mycket stripp och prostitution på reperbahn, och kvarteren runt große freiheit och den ökända "der slitz" . det skulle väl i ljungströmsk anda vara ekivokt och provocerande

 

Skicka en kommentar

<< Home