eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2007-07-17

iPhone blends!Om man går in på shirtstore.se och sedan väljer avdelningen "retro" följt av "diverse" så finns det en tröja med gamla telia-loggan på, och visst är den mycket snyggare än den nuvarande? (Den fotograferade gatubrunnen med samma utseende finns vid järntorget för övrigt).

Trollsländan är fotograferad med ett Tokina 100mm makro. Svårt att få bra skärpedjup utan att riskera att antingen darra på handen eller att det man fotograferar rör sig, men några ok bilder blev det iaf (och ungefär en liter blåbär också för övrigt...)

Det är ganska lätt att bli trött på reklam för en produkt som inte ens går att köpa (inte i sverige iaf). Apples iPhone är en sådan. Men, will it blend? har åtminstonde ett bra tips på vad man kan göra med en iPhone om man får tag på den. -Yes, it Blends!

Det verkar finnas en märklig kult kring den misstänkte Palme-mördaren Christer Pettersson. Jag hittar videosnuttar med nonom på youtube. Chrille P fixar frillan är en och rövarvisan en annan. Svårt att säga vad som facinerar, men något gör att man får lite kalla kårar när man ser det hela.

Etiketter: , , ,

1 Comments:

At tisdag, 07 augusti, 2007, Blogger M. Altemark said...

Christer Pettersson är väl på något sätt allas vårt dåliga samvete... egentligen vet vi att vi ALLA kunde varit Chrille P. Någon slags reverse working class hero? Det verkar vara den vanligaste synen på honom iaf. Det kanske var annorlunda förr?

Bra med blåbär. Mäktig varelse, de där.

 

Skicka en kommentar

<< Home