eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2007-06-29

Gatukonst





Röda sten är inte längre röda sten utan danska sten. Eller nått sånt. Och...vandrar man runt lite runt röda sten och i majorna finns en hel del intressanta gatukonstyttringar, några av dem är med på bild här.

Och apropå gatukonst och grafitti så finns ett exempel på
musikalisk grafitti som verkar lite kul.

Googlade på fraktalblomkål. Asså Romanesco; den där grönsaken som ser ut som en fraktal (jag tror det är en blandning mellan blomkål och broccoli) och konstaterar att det är nån mer som faktiskt kallat det för just fraktalblomkål.

4 Comments:

At torsdag, 05 juli, 2007, Anonymous Anonym said...

Å, kul bilder! Kan du lägga till var du fotade dem mer precis!? Vill ju minnas- men det är dåligt på lokalminne-fronten märker ja'! Skrämmande

 
At torsdag, 05 juli, 2007, Blogger mattiasg said...

shit va bra detta är!
så mycket som vecklar ut sig lägger till växer.
jag måste komma tillbaka.
mall-porträtten är ju enastående.

 
At torsdag, 05 juli, 2007, Blogger Måns said...

Bilderna är från röda sten alltihop, just de med porträtten är från en av pelarna som går ner från Älvsborgsbron precis bakom röda sten vid cykelvägen. Lite kul att det blev ganska hyggliga bilder med mobilkameran, den har iaf fördelen av att alltid vara i fickan.

 
At torsdag, 05 juli, 2007, Blogger Måns said...

Rättelse, stuprörsgubben är från majorna, karljohansgatan om jag minns rätt, och den lite större sprayade gubben är från en tvärgata inte så långt från Zenit/stigbergstorget.

 

Skicka en kommentar

<< Home