eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-07-10

Hörlursfestival


Jag blev först lite glad när jag såg att Västtrafik har gjort om sin sida så att man kan göra sökningar på den även från sin mobiltelefon. Tyvärr är tjänsten inte så användbar som man hade önskat. Vissa hållplatser tar den av någon anledning inte med (exempelvis stationen liseberg) och man får inte nånslags rutt-förslag utan det enda man får veta är när nästa förbindelse går. Rätt oanvändbart. Samma information får man ju genom att stå och vänta också. Får maila till dem och fråga hur de har tänkt sig egentligen.

Hörlursfestivalen börjar dra ihop sig, preleminär spelordning (några ändringar lär det nog bli) är:

17:30 Svante Hermansson
18:00 Kanta Horio (Tokyo, JP)
18:30 Johan Agebjörn
19:00 Sonatique (Geneva, CH)
19:30 break
20:00 Sintheta (Toronto, CA)
20:30 Nim
21:00 Saburo Hirano (Tokyo, JP)
21:30 Sushi Brother
22:00 miss cmy (Amsterdam, ND)
22:30 goto80

En hörlursförstärkare med 18 (!) utgångar är numera också införskaffad. På lördag smäller det! Måste väl också säga att då festivalen hålls i en privat lägenhet här i Göteborg så har vi inte annonserat ut det helt öppet utan bara bjudit in vänner och bekanta (man vill ju inte vara med om att någon vandrar iväg med saker eller nått annat dumt) men om det är någon som jag glömt bjuda så går det ju bra att maila mig. Det ska också gå att lyssna på det hela över nätet, återkommer med en lämplig ljudlänk lite närmare (jaja det ÄR ju bara 4 dagar tills evenemanget ska äga rum).

2 Comments:

At onsdag, 12 juli, 2006, Blogger elinlee said...

Hörlursfestival låter otroligt kreativt. Är det ugefär som "Silent Disco" som ser sjukt roligt ut när folk står och gör fräcka moves i tysthet?

 
At onsdag, 12 juli, 2006, Blogger Måns said...

Om jag har förstått det rätt så kör de som har silent disco på att alla lyssnar på sin egen medhavda musik? Vi kommer ju att köra samma för alla. Dels då de som ansluter sig direkt till hörlursförstärkare, fast extra lyxigt blir det för de som har med sig hörlurar och fick-raio, de har ju möjligheten att mingla omkring samtidigt som de lyssnar på konsert.

 

Skicka en kommentar

<< Home