eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-06-21

Blandverk

Tog en tur till Burgårdsparken. Det är närmsta parken och den ska byggas om till något som kallas som actionpark med ramper och bunkrar. Jag är lite kluven, men det är väl bra att det finns någonstans att skejta i centrala stan, noterade att de har huggit ner ett antal träd reda. Reclame Burgårdsparken! Eller förresten, man kanske skulle skaffa sig en bräda igen och börja åka, det är väl 20 år sedan sist. Gubb-skejtare unite!


En spännande samling med riktit ovanliga instrument (de flesta av dem byggda i ganska exakt ett exemplar exempelvis stalakit-orgeln och eld-orgeln finns att beskåda och provlyssna på oddmusic.com

Museum of bad album covers har inte ett enda omslag med Roland Cedermark vad jag kan se men en uppsjö av mer eller mindre riktigt obskyra andra omslag finns att beskåda. Bilderna här nedan är hämtade från den unika samligen av skitfula skivomslag:


1 Comments:

At torsdag, 22 juni, 2006, Blogger mattias said...

En intressant sak vid Burgårdsparken är påslaget till det (med bil farbara) ganska omfattande nät av teletunnlar under Göteborg. Infarten ligger väldigt anonymt strax bakom dagiset i parkens södra del. Denna sidotunneln ansluter till huvudtunneln (Kålltorp-Vasa) vid cirkulationen framför hotell Opalen, fast 40 meter under marken..

 

Skicka en kommentar

<< Home