eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-05-06

Snikens kulle

En stilla kväll på snikens kulle. Både vattenståndet, Canonskrapan och Ullevi på samma bild. Och så lite ljud i form av ett svagt brus från motorvägen strax nedanför.

Mattias fick sig en Cosmoblaster (fräsch dryck bestående av 50% vitt vin och 50% ljus öl, och ja det smakar faktiskt gott). Vi konstaterade att det nog skulle ha varit lite mer vitt vin i den för att den skulle varit perfekt.
Google will eat itself är en lite lätt ironisk (tveksamt om man kan ta det på allvar) sida, namnet på sidan talar för sig självt.

Och för de som undrar var för jag inte har orkat skriva något varje dag den här veckan så har det med två saker att göra. Nytt jobb, mycket att lära sig och det tar lite på krafterna. Kombinera det med en pollenallergi som gör att jag känner mig som en zombie och orken för att göra något annat än att klara av det som måste göras är inte så stor.

Spökbilden bredvid är en långtidsexponering, två sekunders exponeringstid, sitta ner och sedan resa sig upp. Nästa gång får stativet följa med ut också, svårt att inte darra på handen när man fotograferar.

Om du är sugen på att bli lite bildad så tipsade en bekant om att föreläsningar från Berkely University går att ladda ner som podcast. Inte så dumt att bilda sig lite medans man reser till jobbet, eller hur?