eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2006-04-20

Trampolin

Träffade på en gammal bekant på centralstationen vid ett fik. Johan är involverad i ett dansprojekt som heter Trampolin och som äger rum på Atalante i början av maj.
Jonas Ahrentorp har lagt upp lite bilder från 2006 års idealfestival. Ett litet hedersomnämnande bland bilderna förtjänar bilden på Wine O))) som är en bild på den väsande sångaren i bandet SunnO))). Och...apropå bandnamnet så tittade jag in i skyltfönstret på pantbanken vid masthuggstorget, där stod en gitarrförstärkare med ett märkesnamn som slutade på just Sunn O)).

Drinkblandande är en svår konst. Måste ju delge bloggläsarna en av de mest udda smakande drinkar jag någonssin blandat till:

4 cl Gin, en gnutta grenadin och så fyller man på med Dr. Pepper. Den som blandar till drinken kommer att bli förvånad; det smakar nämligen nästan exakt så som flytande alvedon gör.

1 Comments:

At fredag, 04 augusti, 2006, Anonymous neofob said...

Man tackar för hedersomnämnandet! Skall bara förtydliga att det inte är sångaren (Malefic) på bilden utan en av gitarrmanglarna. Men det är inte utan att jag är lite nöjd själv, om man nu får vara sådan. :-)

 

Skicka en kommentar

<< Home