eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2010-09-06

Valslaget och eldslukare i Gårda
Utanför huset var det lite eldslukare och eldjonglörer. Tror det var Nimai-gänget på hörnet av huset som stod bakom arrangemanget. Fint! Kul att det händer lite mer saker i Gårda.

Kommer att tänka på en bekant som skulle visa på en fest för att han kunde spruta eld. Det gör man genom att ha lampolja i munnen och sedan spruta ut ett finfördelat regn över en låga. Det fanns ingen lampolja, men det fanns T-röd. Det skulle väl gå bra det med? Så ut på balkongen med en marschall och så en klunk T-röd i munnen. Nu inträffar det där som inte ska inträffa. Lite av T-röden sväljs. T-röd innehåller rätt ordentliga mängder kräkmedel. Det blev en fontän. Men inte av eld... (Den som råkat få lite T-röd på makaronerna när man fjällvandrat eller paddlat kanot och gjort mat vet hur bedrövligt illa det smakar.)

Det är dags för Val 2010. Jag måste tipsa om sidan som heter Valslaget av David Wätte och Harald Breidenstein. Det funkar såhär: via en webkamera så får man först välja en partiledare (som man gillar) och sedan väljer man en partiledare som man i sin tur får drämma till. Upp ur den andra partiledaren kommer en bula. Följt av statistik med trästaplar som höjs eller sänks. Väldigt fint! Prova på.

Jag trodde först Robotpartiet var en liten drift med Piratpartiet men inser att det nog handlar om att ironisera lite över valet i allmänhet. Vad sägs om parodin på kd-valaffischen?

Robotar har bra musiksmak, det vet väl alla. We are the robots.

DJ 0101 - Music for robots by robotpartiet

Etiketter: , ,