eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2010-08-04

Norbergfestival 2010
Först av allt en välskriven bloggtext på temat Norbergfestival och informationsläckage från facebook med titeln Grunge-gay-hippies-i-glesbygd. Det finns skäl att vara lite försiktig med vad man lägger ut på nätet. Årets festival för mig blev en på tajt budget, det innebar att det helt enkelt blev till att tälta. Med anledning av det var det inte läge att ta med några fina kameror utan det blev lite mobilkamera och så blev det pocketkamera med film i (inte framkallat och scannat än). Otroligt många bra akter, blir en hel novell att skriva om allt men några spelningar som fick mig att verkligen tända till var Biosphere och Dungeon Acid. Hade varit roligt att se Tapetronic (men då var jag på TechDiff som också var bra) och Enduser missade jag också. Som tur är kan man lyssna på vissa saker i efterhand till exempel DJplanetens sköna dubset. En lite besk eftersmak var att nån hade uppfattat att kortmaskinen för festivalen var trasig och att det därför fanns massor av kontanter och sålunda stal 200 000 kronor. Som tur är så överlever festivalen ändå. Men så otroligt tarvligt. Hoppas det löser sig. Tack till alla som jobbat och spelat på festivalen. Årets höjdpunkt!

För första gången på sisådär 18 år så släpper jag en kassett. Blev två spår med Bohemian Groove och musiken är lite åt drone-noise-hållet till. Allt är handgjort och kassetten pryds av en Uggla, hade med ett par ex till festivalen.

Jag är också glad för att gänget ikring Teenage Engeneering var där och demade sin OP-1 (notera bilden och hur löjligt glad jag blev av att få en halvtimmas egen demo av den). Vill ha! Ska skriva mer om den när jag testat lite mer men jag skulle säga att blir den bara inte för dyr så kommer den att bli en grymt lyckad sak.

Etiketter: , , ,

1 Comments:

At torsdag, 05 augusti, 2010, Anonymous JOV said...

Wiii!

 

Skicka en kommentar

<< Home