eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2009-02-23

Porr och humorSåg just att ena hälften av de två som gör Stockholmsnatt, Pelle Forshed har en mycket underhållande blogg med bilder från Stockholmsnatt, och även mycket andra intressanta inlägg. Referenserna är lika interna som i serien, men om man kan dem är det helt fantastiskt underhållande. Bilden på väggen där någon klottrat R.I.P Karlheinz Stockhausen till exempel.

Namgivningen av porrfilmern måste vara bland det mest kreatviva i porrfilmerna. Den här sidan har en lång lista med porrfilmsnamn. Vad sägs om titlar som "Battlestar Orgasmica, Buffy The Vampire Layer, Dyke Hard, Foreskin Gump, Much Ado About Fucking, Saving Ryans Privates" och så vidare.

Någonstans i kungsparken har en massa barn hängt upp lappar och teckningar. Jag förstår inte riktigt varför, men jag tog en bild på en medföljande text. I Oslo var det kallt och mängder av snö, en schysst spelning med aningen glest i publiken, tror det fanns ett visst samband med att by:Larm är ett gigantiskt evenemang med väldigt många band samtidigt, svår situation att välja vilken scen man ska besöka om det är femton konserter samtidigt.

Etiketter: , , , , ,

1 Comments:

At tisdag, 24 februari, 2009, Anonymous Anonym said...

Varför barn lämnar lappar med reflektioner och funderingar i träd? Samma anledning som du skriver blogg på nätet kanske .. (Även om dagispersonal hjälpt dem få upp sina åsikter i träd)Se det som en installation förresten.

 

Skicka en kommentar

<< Home