eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2007-03-10

Steampunk
Träffade på Luke Eargogle på spårvagnen. Han var på väg mot spelning i Frankrike. Laptop och tandborste är men knappt något mer. Tandkrämstuben fick stanna hemma, det kan ju vara sprängdeg i tandkrämstuben eller nått sånt, så det får man inte ha med sig.

Noterade att den gamla biografen vid stigbergstorget inte längre är post (det har den antagligen inte varit på flera år?) men att det nu pågick nånslags byggnation i byggnaden, renovering på gång?

Hittade två exempel på hur man kan modifiera sin dator så att den får mer Steampunk-likt utseende. Gizmondo har först en länk till en steampunk laptop och även en länk till hur man bygger om så att datorn liknar en av datorerna i filmen Brazil. (Om du inte sett Brazil, gör det, mycket bra film).

Beatbox fan game är inte ett spel utan en skön drift med matlagning och samtidigt en hylling till gamla trummaskiner och beats.

Och tyvärr inget nytt om Rydis försvinnande. :-(

Etiketter: , , ,

1 Comments:

At fredag, 27 april, 2007, Anonymous Robert Norin said...

Men måns du vet väl att det va en konsumbutik där efter posten!? Jag hoppas iallfall att de bygger en ny biograf eller nått annat coolt!

 

Skicka en kommentar

<< Home