eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2005-11-03

Aluminiumtanter och vattenvirvlare


Har du sett en aluminiumtant nån gång? En sån tant som har aluminiumfolie på huvudet för att skydda från den kosmiska strålningen. Nu finns en bra beskrivning på hur man kan göra det själv, rekommenderar den här beskivningen på hur man går till väga. Ganska intressanta är också plusminus som bland annat tillverkar vattenvirvlare. Och virvlat vatten ska få gurkor att växa bättre, framföra allt så har de vattenvirvlare installerade i Riksdagen, (så där växer gurkorna extra bra). Den mest spännande sidan hittils är dock
Energybusters som, jag citerar:

"Energybusters arbetar med att ompolarisera konkurrerande strålning till stärkande för biologiska organismer samt aktivera avsomnade meridianer i biologiska energisystem"

Jag förstår faktiskt inte alls! Intressant var också mailsvaren som en tjej med loftsäng fick på sina mail. (Ja det verkar vara svårt att skydda loftsängen mot jordstrålning och currykryss). Säga vad man vill, men ur rent etnologiskt perspektiv så är såna här fenomen värda att undersökas. De kan nästan jämföras med lite levande folklore. När tomtar, vettar och häxor har blivit ivägskrämda så finns plötsligt saker som "konkurrerande strålning", "Currylinjer" och "Vagabonderande jordström". Spännande, eller hur?