eXTReMe Tracker

En helt vanlig ovanlig dag

Lite anteckningar och fotografier från vardagliga eller inte vardagliga händelser i mitt liv och om KULTUR.

2005-12-06

Uppgradera? Nej nedgradera!

Jag gjorde en blixtvisit nere i Malmö för att hälsa på lite vänner där. Bättre en kort visit än ingen alls, eller hur? För några år sedan funderade jag lite löst på att göra en hemsida på temat nedgradering och vad man kan tjäna på att skaffa sig en dator som inte är det minsta bättre än vad man egentligen behöver. Men jag fick aldrig riktigt tummen ur att genomföra projektet. (Jag lovar, alla texter man skriver på en dator som inte kan välja fetstilt eller ens kursivt, de blir så mycket bättre...eftersom det bara handlar om ord och text, och inte om nått onödigt designmässigt som bara ligger till lags i skapandeprocessen). Fick tips idag av en bekant på en hemsida som har länkar till gamla versioner av program
Old version mycket bra! Ibland tycker man faktiskt att den förra versionen av programmet var bättre, stabilare och mindre onödiga funktioner i programmet som man inte behöver. Jag köper konceptet rakt av! ett annat tips kan vara att söka efter abandonwarez på nätet, övergivna programvaor (gamla, men fungerande).
Måste även tipsa om en sida med ett projekt där det jammas till "hesa fredrik" dvs den där signalen som ljuder högljutt första helgfria måndagen i varje månad klockan 15.00 (betyder väl något i stil med "viktigt meddelande" och att man ska slå på radion). "hesa fredrik jam" är länken, visst låter det schysst?! Vrid upp ljudet lite! Hittade för övrigt en jättefin hallspegel. Den sitter numera i hallen. Gratis är gott!

1 Comments:

At lördag, 10 december, 2005, Anonymous Anonym said...

Din skepparkrans sitter verkligen där den ska, sällan har någon skådats som passar så bra med hår i ansiktet.

 

Skicka en kommentar

<< Home